Hos Sportsfysioterapien undersøger og behandler vi alle typer af skader i muskler og led. Vi behandler alle lige fra elitesportsudøvere og ambitiøse motionister til den brede befolkning, som oplever smerter i hverdagen eller under sport. Vores fysioterapeuters tilgang til patienterne er meget aktiv og behandlingen bliver individuelt tilpasset dine behov og målsætninger, da vi mener, det skaber det bedste grundlag for en varig bedring.

fysioterapi-knae
Fysioterapi-ryg-diskusprolabs i Sportsfysioterapien
Fysioterapi-hofte-hofteundersoegelse-fysioterapeut-Mark Strøm
behandling-laendesmerter-diskusprolabs-diskusprotusion-mckenzie
Behandling af ondt i lænden efter diskusprolaps
Personlig træner med fysioterapeut hos Sportsfysioterapien

Undersøgelse og behandling

I undersøgelsen lægger vi stor vægt på en grundig gennemgang af din problemstilling. Ud fra en fysioterapeutisk undersøgelse forsøger vi at få afdækket, hvilken struktur i kroppen der er skadet, hvad enten det er en akut opstået skade eller en overbelastningsskade.

Gennem undersøgelsen forsøger vi at afdække forskellige årsager til at skaden er opstået. I vores undersøgelse laver vi forskellige kliniske tests og supplerer med objektive målinger (muskelstyrke, hoppehøjde, osv.), som har til formål af skabe det rette grundlag for din behandling. Samtidig giver det den bedste mulighed for at måle din fremgang.

Som en supplerende del af undersøgelsen og behandlingsforløbet kan vi tilbyde dig at udfylde et diagnosespecifikt spørgeskema, som kan være med til at måle og dokumentere din fremgang i forløbet.

Ved mistanke om en mere omfattende skade (korsbåndsskade, diskusprolaps, mv.) samarbejder vi gerne med et netværk af andre specialister med henblik på en supplerende udredning af skaden og eventuel videre behandling.

Som afsluttende led i undersøgelsen udarbejdes der i fælleskab en individuel genoptræningsplan og prognose for skaden. Der opstilles en klar fælles målsætning for forløbet, som skal danne grundlaget for et succesfuldt behandlings- og genoptræningsforløb.

Bemærk:
Til undersøgelsen er det vigtigt, at du møder op i en passende påklædning i tilfælde af, at du skal undersøges på briksen og/eller være fysisk aktiv.