FRA VORES KLIENTER

Hørsholm 79ers Basketball

”Mit genoptræningsforløb var præget af tryghed og en vished om, at jeg med vejledning og støtte kunne vende tilbage til samme niveau som før skaden.”

Da jeg rev korsbåndet over i en basketballkamp i november 2015, blev jeg, gennem en aftale med basketballklubben Hørsholm 79ers, tilknyttet et genoptræningsforløb hos Mark. Efter både ene-konsultationer og genoptræning på et hold med andre knæskadede, var jeg i stand til at spille basketball igen 9½ måned efter operation uden mén. Mit genoptræningsforløb var præget af tryghed og en vished om, at jeg med Marks vejledning og støtte kunne vende tilbage til samme niveau som før skaden. I to ugentlige knæholdstræninger var jeg primært var omgivet af andre unge mennesker, som også skulle tilbage til elitesport. Dette var meget givende i forhold til inspiration og energi til at træne og komme tilbage stærkere. Ud over den fysiske træning, var Marks støtte også vigtig for at jeg rent mentalt var ovenpå, da jeg kom tilbage på banen. Da jeg i februar 2018 rev achillessenen over, var der derfor ingen tvivl om, hvor jeg skulle genoptræne for endnu engang at vende tilbage til min sport. Marks evne til at få sin patient til at føle sig tryg i genoptræningen samt hans faglige kompetencer har gjort, at jeg, efter endnu en slem skade, endnu en gang er på vej tilbage til elitesport.

– Marie Louise Blyme, Basketspiller

Thisted FC

”Planen blev hele tiden finjusteret i forhold til mine behov og gjorde, at jeg var tilbage på banen, hurtigere end jeg havde kunne håbe, samt at jeg forblev skadefri og fit.”

Som fodboldspiller støder man ind i mange forskellige skader, og gang på gang har Mark løst mine problemer. Lyskeskader havde især været et problem i min tidligere fodboldtid, men gennem et forløb med Mark fandt han hurtigt frem til problemet og fik lagt en plan tilpasset min skades- samt træningssituation. Denne plan blev hele tiden finjusteret i forhold til mine behov og gjorde, at jeg var tilbage på banen, hurtigere end jeg havde kunne håbe, samt at jeg forblev skadefri og fit. Når jeg har problemer, er det Mark jeg går til, og med hans ekspertise samt tidligere professionelle sportserfaring har jeg endnu ikke oplevet et problem, som han ikke kunne løse.

– Andreas Heimer, Fodboldspiller