”Planen blev hele tiden finjusteret i forhold til mine behov og gjorde, at jeg var tilbage på banen, hurtigere end jeg havde kunne håbe, samt at jeg forblev skadefri og fit.”

Som fodboldspiller støder man ind i mange forskellige skader, og gang på gang har Mark Strøm løst mine problemer. Lyskeskader havde især været et problem i min tidligere fodboldtid, men gennem et forløb med Mark fandt han hurtigt frem til problemet og fik lagt en plan tilpasset min skades- samt træningssituation. Denne plan blev hele tiden finjusteret i forhold til mine behov og gjorde, at jeg var tilbage på banen, hurtigere end jeg havde kunne håbe, samt at jeg forblev skadefri og fit. Når jeg har problemer, er det Mark jeg går til, og med hans ekspertise samt tidligere professionelle sportserfaring har jeg endnu ikke oplevet et problem, som han ikke kunne løse.

– Andreas Heimer, Fodboldspiller

 

”Han har fremstået som en klippe af professionalisme og grundighed.”

Min 15 årige datter har gået til fysioterapi og genoptræning hos Mark Strøm i 1½ år, ifbm genoptræning før og efter 2 store hofteoperationer (ganz).
Mark har gennem hele forløbet været en fantastisk støtte for min datter, og han har fremstået som en klippe af professionalisme og grundighed. Mark har hele tiden sat tydelige krav til min datters genoptræning og har ikke lovet mere end han kan holde. Med sin store empati har Mark formået at presse hende til at yde sit bedste og ikke give op undervejs.
Mark formår at se hele mennesket og jeg vil til enhver tid give Mark mine allerbedste anbefalinger.

– Pia Tönshoff, mor til Fie, Svømmer