”Der har altid været præcis diagnosticering, god behandling og tilpassede øvelser, der altid har hjulpet mig hurtigt tilbage på banen.”

I en sportskarriere med en masse fysioterapeuter og andre slags behandlere, har Mark altid være min go-to-guy, når jeg har haft en skade. Der har altid været præcis diagnosticering, god behandling og tilpassede øvelser, der altid har hjulpet mig hurtigt tilbage på banen. Jeg vil til enhver tid benytte Mark som behandler af sportsskader.

– Jonathan Gilling, Basketspiller, Spanien

 

”Han er super professionel og al hans behandling bunder i metoder, der er fuldt ud underbygget af videnskaben. Han holder sig hele tiden ajour med løbende og ny forskning inden for sit felt.”

Jeg vil på det varmeste anbefale Mark som fysioterapeut til alle, der er oprigtigt interesseret i at blive en skade kvit! Mark har hjulpet jeg selv, min hustru og min teenagedatter gennem vores forskellige skadesforløb.
Det første, som jeg bemærkede ved Mark, var hans meget metodiske og meget grundige diagnosticering af vores skader. Han er oprigtig interesseret i at finde ud af præcis hvori skaden består, så han derved kan tilbyde den helt rette behandling. Han deler ud af sine tanker undervejs og er interesseret i, at man som patient forstår, hvad han kommer frem til og hvorfor. Det giver en god tryghed. Samtidig er han ikke bange for at bede om hjælp, hvis han er den mindste smule i tvivl. Ved den ene skade jeg havde, sendte han mig til scanning for at være helt 100% sikker på sin diagnose (som i øvrigt var rigtig).
Han tilbyder sjældent nemme genveje til bedring, men sætter ofte én til at genoptræne efter et nøje planlagt program, hvor han løbende følger med i bedringen. Man bliver holdt i hånden hele vejen og både jeg, min hustru og ikke mindst min teenagedatter følte os super trygge ved hans behandling!
Derudover er han super professionel og al hans behandling bunder i metoder, der er fuldt ud underbygget af videnskaben. Han holder sig hele tiden ajour med løbende og ny forskning inden for sit felt.
Så alt i alt en fantastisk oplevelse at gennemgå et behandlingsforløb hos Mark, selvom han ikke lader én slippe afsted med dårlige undskyldninger og selvmedlidenhed 😉
Ja, det er sgu lige før man ønsker at blive skadet igen.

Så de bedste anbefalinger fra mig og min familie.

– Jann Buchardt, Selvstændig