“Det er ikke første gang, Mark har hjulpet mig med en sportsskade, og det bliver et klart genvalg, hvis endnu en sportsskade indtræffer.”

Jeg blev i 2013 d. 24. september opereret i hoften pga. en sportsskade. Dette resulterede i et genoptræningsforløb på 6 måneder og derefter tilbagevenden til sport mm. Min løbetræning var dog ikke det samme som før. Efter operationen syrede mine skinneben til på meget kort tid, og mine ben føltes tungere end løbetræningen før operationen. Jeg prøvede at gøre noget ved det selv, men uden held. Jeg opsøgte 2 andre fysioterapeuter, uden resultater, inden jeg opsøgte Mark Strøm. Forløbet startede med nogle få øvelser til at styrke hofte og skinneben. Næste skridt i forløbet var en løbestilsanalyse, hvilket havde stor effekt på min løbetræning. Jeg fik ændret et par småting i min løbestil, og allerede efter 4 konsultationer var mit 2 år gamle problem løst, hvilket var fantastisk. Det er ikke første gang, Mark har hjulpet mig med en sportsskade, og det bliver et klart genvalg, hvis endnu en sportsskade indtræffer.

– Victor Skieller, Amerikansk fodboldspiller

 

“Mark har altid imødekommet mig med interesse, omsorg og en enorm professionel viden.”

Jeg havde længe været plaget af skinnebensbetændelse og valgte at lægge fodbolden samt længere løb på hylden. Mark Strøm gav mig behandling og træningsprogram i et 8 ugers forløb. Hvilket har resulteret i at jeg nu både spiller fodbold og er begyndt at løbe igen – helt uden smerter.
Mark har altid imødekommet mig med interesse, omsorg og en enorm professionel viden. Jeg vil med stor glæde anbefale Mark til andre.

– Mikkel Olsen, Fodboldspiller