Fitnessabonnement i Sportsfysioterapien

 

I Sportsfysioterapien tilbyder vi nu muligheden for at komme og benytte vores fantastiske faciliteter på et fitness abonnement.

Der er mulighed for fitnessabonnement på enten fuldtid eller deltid. Ved fuldtid får du mulighed for at træne mellem 6.30 og 20.00 alle ugens hverdage. Ved deltid kan du træne mellem kl 9.00 og 15.00.

Uanset hvilket abonnement du vælger skal du booke dine tider til træning. På den måde sikre vi, at der hele tiden er plads til, at vi som fysioterapeuter kan varetage vores træningen med igangværende patienter. og at du som selvtræner har gode adgangsforhold til udstyr og centeret ikke bliver overrendt. Du har selvfølgelig mulighed for at booke tider frem i tiden. På den måde kan du nemt og overskueligt planlægge din træning så den passer dig bedst. Vi forbeholder os dog retten til at lukke enkelte tider til superviseret genoptræning i klinikken.

Book nu din fitnessabonnement på https://sportsfysioterapien.easyme.dk/

 

Personlig træning

 

Som et tillæg til dit fitnessabonnement kan du benytte dig af vores mulighed for personlig træning. Personlig træning kan foregå med en af vores kompetente fysioterapeuter eller vores personlige træner Ajdin, som er idrætsuddannet på universitetet og har masser erfaring med personlig træning til sportsudøvere og helt almindelige personer der ønsker at komme igang med træning.

 

Vi glæder os til at se dig i klinikken.