”Mark fik mig klar til min første Ironman på blot 4 måneder”.

Mark Strøm tog mig i behandling med mit skadede knæ blot 4 måneder før min første Ironman i 2017. Jeg havde netop opgivet at kunne stille op grundet et længere skadesforløb. Mark tog mig ind til et intenst forløb og han var min hotline de efterfølgende 4 måneder med øvelser og super coaching. Tak Mark!

– Tina Egekvist, Triatlet

 

”Han stiller høje, men realistiske krav og presser dig til at opnå til det bedst mulige resultat.”

Jeg har en gammel bruskskade i venstre knæ, hvorefter knæet og selve knæskallen har været henholdsvis svagere og løsere sammenlignet med det højre knæ. Min knæskal i det svage knæ gik af led til træning, og efterfølgende har jeg haft forskellige fysioterapeuter til at udarbejde en genoptræningsplan. Her oplevede jeg Mark Strøm som den, der tilrettelagde den mest effektive plan og det bedste program i forhold til min sport. Vi har hovedsageligt arbejdet med at genopbygge samt øge min muskelmasse omkring knæet, men der har også været fokus på bl.a. balance og eksplosivitet.

Jeg kan varmt anbefale Mark Strøm, da han både lytter til dine ønsker og behov samtidig med, at han stiller høje, men realistiske krav og presser dig til at opnå til det bedst mulige resultat. Han er nærværende, og vi har haft en god dialog gennem hele forløbet.

– Victor Michaelsen, Fodboldspiller

 

“Med hans specifikke individuelle hjælp, var jeg smertefri efter blot 3 måneder.”

Første gang jeg mødte Mark Strøm, havde jeg store problemer med mine knæ, og smerten blussede op hver gang jeg dyrkede sport. Men via mit genoptræningsforløb med Mark og med hans specifikke individuelle hjælp, var jeg blot efter 3 måneder smertefri og kan nu dyrke sport igen. Mark er en venlig, imødekommende og yderst dygtig fysioterapeut.

– Sebastian With, 18 år.

 

“Jeg troede aldrig jeg skulle komme til at dyrke sport igen”

En KÆMPE anbefaling herfra! For bare 2,5 år siden kunne jeg ikke hverken løbe eller sejle uden at have kæmpe smerter i knæene. Jeg troede aldrig jeg skulle komme til dyrke sport igen – men siden jeg har været under Marks vinger har jeg været fuldstændig smerte fri og har sågar lige løbet mit første halvmarathon.

– Sofie Okholm, Tidligere elitesejler