“Mark fandt hurtigt problemet, fik lavet nogle nye øvelser til mig specifikt egnet til håndbold “

Som håndboldspiller er skulderen et af de værste at blive skadet og efter 7 måneder med uvidenhed, var troen på jeg ville komme til at spille igen meget lille. Indtil jeg mødte Mark. Jeg havde gået i 7 måneder uden nogen vellykket behandling, trods flere fysioterapeuter, uden at vide hvad der egentlig var galt med min skulder. Mark fandt hurtigt problemet, fik givet nogle nye øvelser til mig specifikt egnet til håndbold. Allerede efter kort tid kunne jeg mærke en markant forbedring. Min skulderbevægelighed, styke og stabilitet blev testet hver gang, så vi kunne følge med i udviklingen og justere programmet. Langsomt kom troen om mig selv på en håndboldbane tilbage. Og nu er jeg tilbage stærkere end før. Tak for hjælpe.
– Camilla Rasmussen, håndboldspiller

 

“Over de næste 5-6 mdr blev genoptræningsforløbet gradvist justeret og tilpasset min datters niveau og styrke. “

Efter at min datter, som er elitesvømmer, havde været skadet igennem i et halvandet år, fik jeg kontakt til Mark Strøm via en god veninde. Dette har jeg ikke fortrudt, da dette viste sig at være guld værd for min datter, som havde en overbelastningsskade i skulderen. En skade som gjorde, at hun ikke kunne svømme uden at få smerter og kunne derfor ikke træne som de andre.
I efteråret 2017 undersøgte Mark min datter første gang. Fokus var først og fremmest at få indblik i den længerevarende skade, hvorefter min datter gik i gang med et genoptræningsforløb. Over de næste 5-6 mdr blev genoptræningsforløbet gradvist justeret og tilpasset min datters niveau og styrke. Min datter har været super god til at lave de øvelser, som Mark gav hende og begyndte så småt at kunne se håb om at kunne svømme til Danish Open i april. Gennem et godt samarbejde mellem træner og Mark kom min datter igennem stævnet med en rigtig god oplevelse. Min datter så Mark sidst i april og kunne nu langsomt begynde at styrketræne mere og ikke mindst svømme mere intensivt. I juli mdr 2018 går min datter hen og bliver Dansk Junior Mester på langbane i både 800 m og 1500 m fri i Ålborg. Tusind tak Mark for et super behandlingsforløb, hvor du gjorde dette muligt. Du var aldrig længere væk end en SMS, hvis der lige var et spørgsmål. Du er en super fed person. Tusind tak.

– Michelle Mortensen, Elitesvømer