Jeg er fysioterapeut i Sportsfysioterapien. Jeg er uddannet på Københavns Professionshøjskole Campus Nordsjælland i 2016. Siden har jeg videreuddannet mig inden for sportsfysioterapi og har bestået del 1 eksamen i Sportsfysioterapi i 2020. Målet for min videreuddannelse er at opnå specialisering i sportsfysioterapi som certificeret kliniker. Desuden har jeg kurser inden for akupunktur og manipulationsteknikker.

Igennem hele mit liv har jeg haft en stor interesse for sport og siden jeg blev fysioterapeut, har interessen for at arbejde med sportsudøvere gradvist vokset uanset sportsgren.

For 3 år siden blev jeg tilknyttet Nordsjælland Håndbold (Håndbold Liga) som fysioterapeut, hvor jeg fortsat har min tilknytning. Her undersøger, behandler og genoptræner jeg håndboldrelaterede skader.  Dertil har de sidste par år været tilknyttet Hillerød fodbold som til daglig spiller i 2. division, hvor jeg står med det overordnede ansvar for spillerne. Udover håndbold og fodbold har jeg stor interesse for golf, hvor jeg arbejder med skadesforebyggende træning med udgangspunkt i de arbejdskrav der ligger i et golfsving.

Som fysioterapeut brænder jeg for at arbejde med idrætsudøvere. Jeg mener, at forebyggelse af skader samt præstationsfremmende træning er et altafgørende parameter for alle.

Når skaderne opstår, er jeg drevet af, at få idrætsudøveren tilbage til sport i en bedre form end før de blev skadet. Ud fra en forventningsafstemning og fælles målsætning skræddersys et genoptræningsprogram som løbende justeres for at skabe det bedst mulige comeback.

Jeg er meget ambitiøs på egne og patientens vegne og ønsker altid at give mine patienter den bedste oplevelse, både i form af faglighed, forståelse, motivation og energi. Hvad enten deres forløb er baseret på behandling eller træning. Jeg er ikke nervøs for at stille krav til mine patienter ligesom jeg forventer der stilles krav til os som fysioterapeuter.