Jeg er stifter og ejer af Sportsfysioterapien. Jeg er uddannet i 2010 og har siden uddannet mig indenfor sportsfysioterapi, Muskuloskeletal Fysioterapi og Mekanisk Terapi og Diagnostik (MDT).

Jeg er specialist i sportsfysioterapi og har bestået en Credential eksamen i MDT. Ved siden af mit arbejde i klinikken, arbejder jeg som underviser i Dansk Selskab for Sportsfysioterapi. Her underviser jeg færdiguddannede fysioterapeuter, der ønsker at dygtiggøre sig inden for sportsmedicin.

Min interesse for fysioterapi er meget stor og min passion for faget ligger i, at hjælpe ambitiøse mennesker tilbage til en aktiv hverdag, til en bedre livskvalitet eller tilbage til sport. Det gælder hvad enten det er som elitesportsudøver, motionist eller i erhverslivet.

Jeg har stor erfaring med diagnosticering og behandling af diverse sportsskader. Jeg har siden 2014 været tilknyttet Hørsholm 79´ers basket som ledende fysioterapeut. Desuden er jeg tilknyttet Hørsholm Svømmeforenings eliteafdeling. Tidligere har jeg igennem 6 år været ledende fysioterapeut i B93 elitefodbold, hvor jeg havde ansvaret for deres 2. divisionshold samt eliteungdom.

I mit arbejde som fysioterapeut er det vigtigt at arbejde målrettet ud fra dine ønsker, evner og behov. Jeg lægger stor vægt på, at du som patient skal bringes tilbage til et højere niveau end det udgangspunkt, du havde inden du blev skadet. Det gælder hvad enten det er behandling og genoptræning af en skade, efter operation eller som performance optimering, hvor du ønsker udvikling af din fysiske kapacitet.

Ud over at arbejde meget med sportsudøvere og motionister, har jeg gennem Muskuloskeletal Fysioterapi og MDT opnået særlige kompetencer til at undersøge og behandle patienter med nakke og rygsmerter. Det gælder havde enten det handler om uspecifikke lænde eller nakkesmerter eller diskusrelaterede problemstillinger.

Som fysioterapeut og underviser tilstræber jeg hele tiden at erhverve mig den nyeste viden inden for faget. Jeg ønsker at drive evidens baseret praksis. På den måde bliver du som patient, tilbudt den mest effektive behandlingsform til din problemstilling.

I starten af et behandlingsforløb er det først og fremmest vigtigt for mig at lytte og forstå problematikken fra din side. Derefter foretager jeg en grundig undersøgelse for at finde ind til årsagen til problemet. På baggrund af det, tilrettelægger jeg et individuelt struktureret behandlingsforløb, som kan indfri dine målsætninger.

Rådgivning og vejledning er en vigtig del af processen, så du som patient også kan forstå din egen problematik. Det er vigtigt, at du forstår, hvad der skal til for at opnå størst effekt i behandlingsforløbet. Jeg er ambitiøs på mine egne og mine patienter vegne og jeg forventer, at du som patient deltager aktivt igennem hele behandlingsforløbet. Min filosofi som fysioterapeut er, at jeg ikke alene kan gøre dig rask, men at vi i fællesskab skal arbejde struktureret og målrettet for at du kan indfri dine målsætninger.

Når jeg ikke er i Sportsfysioterapien, bor jeg til daglig i Farum sammen med min kone, Pernille og vores to sønner Konrad og Victor.

Jeg har igennem hele mit liv spillet fodbold på eliteplan, men stoppede for nogle år siden. Efter fodboldkarrieren har jeg dyrket triatlon og løbet en del maratons. Jeg har gennemført to Ironman med en pr. på 10.05.17 timer og en pr. på maratondistancen på 3.12.47 timer.