“Jeg havde i for mange år arbejdet for meget, rørt mig for lidt, samt spist for lidt og forkert.Trænings og livsstilsforløbet har ændret min livskvalitet radikalt”

At deltage i Sportsfysioterapiens livsstilsforløb har ændret min livskvalitet radikalt: jeg havde i for mange år arbejdet for meget, rørt mig for lidt, samt spist for lidt og forkert. Efter et par uger med træning med holdet og egen træning under Louises vejledning, samt råd fra kostvejleder om regelmæssige måltider, steg mit energiniveau og min oplevelse af at være træt, stresset og udbrændt forsvandt. At træne sammen med andre i nogenlunde samme situation 2 gange om ugen og alene en gang om ugen, var vældig effektivt – vi fik en fantastisk “team spirit” i vores lille gruppe og det var super skønt at følge hinanden i processen. Jeg har nu fundet ud af hvilken kæmpe forskel det gør at træne tre gange om ugen og sikre, at jeg får spist flere og sundere måltider i løbet af en dag. Mit humør er blevet bedre og jeg har oplevet øget koncentration og stamina ift. mit travle arbejde og familieliv. Jeg så det som en investering i mig selv, at melde mig til forløbet og det er absolut de bedste penge jeg har givet ud i lang, lang tid. Stor anbefaling herfra til alle, der ønsker at få energien og livsglæden tilbage.

– Marie

“Jeg er typen der har brug for et spark i r…. og på et lille hold som dette er det temmelig svært at gemme sig og lave overspringshandlinger”

Under et normalt behandlingsforløb hos Louise i Sportsfysioterapien forslog hun, at jeg kom med på deres trænings og livsstilsforløb. Et forløb på 12 uger med bla diatist og efter en meget kort overvejelse og en lille intro møde takkede jeg ja. Her ved årsskiftet har jeg nu tabt mig 7 kilo og fået mine muskler tilbage igen. Jeg er typen der har brug for et spark i r…. og på et lille hold som dette er det temmelig svært at gemme sig og lave overspringshandlinger. Det er et sjovt hold med et kæmpe sammenhold og hvor alle hjælper alle, der er plads til fis og ballade (gudskelov) uden at det fjerner fokus. Den viden og ekspertise som Louise har giver trygge rammer og en fed stemning for træningen så man faktisk også føler lyst til at træne på egen hånd. Jeg har fået det mærkbart bedre i min krop og spiser meget mere fornuftigt hvilket for mig er vigtigt da jeg sidder stille i taxaen i mange timer. Jeg har fået mere overblik og overskud og jeg glæder mig hver eneste gang vi skal træne sammen på holdet.

– Thomas.

“Louise er en fantastisk motivator og dygtig fysioterapeut, som guider os og tilpasser træningen til den enkeltes niveau”

Trænings- og livsstilsforløbet har givet mig utroligt meget. Jeg glæder mig til hver gang vi mødes under Louises meget kyndige og sympatiske ledelse. Louise udfordrer os til at tro på, at vi kan mere og give den en ekstra skalle. Louise er en fantastisk motivator og dygtig fysioterapeut, som guider os og tilpasser træningen til den enkeltes niveau, så alle får det bedste ud af øvelserne. Glæden ved at være fysisk aktiv sammen med andre er stor, jeg bliver motiveret af både egne og andres resultater, samtidigt med vi har masser af grin og godt humør. Jeg kan mærke, at jeg er blevet stærkere og har færre smerter i knæ og fødder. Jeg kan kun anbefale livsstilsforløbet til dig, der vil gøre en positiv forskel for dig selv og skal have et lille skub til at komme igang.

– Heidi