Jeg er uddannet Fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København i 2008 og har de seneste 10 år arbejdet som klinisk fysioterapeut.
Jeg har altid interesseret mig for sport, idrætsskader og skadesforebyggende træning og valgte derfor at videreuddanne mig som Sportsfysioterapeut.
Ved siden af mit arbejde i Sportsfysioterapien, fungerer jeg som klub fysioterapeut for Elite-/ konkurrence gymnasterne hos Nivå Gymnastik Forening.

Jeg har mere end 10 års erfaring inden for klinisk fysioterapi og har en stor passion for mit arbejde som fysioterapeut, idet jeg bliver motiveret af at guide og vejlede mine patienter til at få det bedre, få en aktiv hverdag og kunne vende tilbage til deres favorit sport – uanset om det er på elite- eller motionsplan.
Jeg har gennem årene set alle patientkategorier, men da jeg altid har haft en særlig interesse for sport, har jeg specialiseret mig i undersøgelse, diagnosticering og behandling af sportsskader. Jeg er dybt fascineret af kroppens evne til at præstere, når den er trænet på den rigtige måde.
Behandlingsforløbet hos mig starter altid med en personlig samtale og en grundig undersøgelse af din skade og eventuelle smerter med henblik på at finde den rette diagnose. Når den er fundet, kan vi målrette behandling og træning og i fællesskab lægge den endelige plan. Jeg tilstræber, at planen er relevant på lang sigt, men realistisk, motiverende og let opnåelig på kort sigt. Er du som patient motiveret, er der stor compliance fra din side og stor sandsynlighed for, at behandlingen bliver en succes.
Jeg har gennem de seneste år haft mange konkurrencegymnaster i behandling, og fungerer som fysioterapeut i Nivå Gymnastik Forening, som dækker både TeamGym og Kvindelig Idrætsgymnastik fra barn, ungdom til senior gymnaster.
Udover de faciliteter og redskaber vi har i Sportsfysioterapien, laver jeg også special tilpassede indlæg til sko, hvis jeg finder det relevant.