Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole i januar 2018, hvor jeg efterfølgende har påbegyndt min videreuddannelse som sportsfysioterapeut gennem Dansk Selskab for Sportsfysioterapi med henblik på, at kunne registreres som sportsfysioterapeut.

Til dagligt arbejder jeg som fysioterapeut hos ProAlign Idrætsfysioterapi, og i samarbejde med Mark er jeg tilknyttet fysioterapeut for Hørsholm 79’ers Basketball Dameliga i sæsonen 2017/2018 og den nuværende 2018/2019 sæson.

Jeg har altid haft en stor interesse for idræt og fysisk aktivitet. Denne interesse har dannet fundamentet for min store interesse indenfor sportsfysioterapi, som for alvor blev bekræftet under et praktikophold i USA, hvor jeg arbejdede på privatklinik indenfor sportsfysioterapi og muskuloskeletale problematikker.

Udover min hverdag som fysioterapeut hos ProAlign samarbejder jeg med Mark om Hørsholm 79’ers Basketball Dameliga. Jeg har desuden været ansvarlig for skadesforebyggende “Klar-til-ski” holdtræning for Glostrup SkiClub i sæsonen 2017/2018 og er derudover tilknyttet fysioterapeut for ATK Tennisklubs elitehold.

Som nyuddannet fysioterapeut er jeg energisk, nysgerrig og videbegærlig med en vision og et ønske om, at mine patienter indgår i et evidensbaseret behandlingsforløb med højst mulig kvalitet, hvor deres individuelle niveau og mål danner rammen for behandlingsforløbet i et gensidigt samarbejde.